Benvinguts a la nova web de l’Hospi!

Benvinguts a la nova web de l’Hospi!

El CE L’Hospitalet renova la seva pàgina web on es podrà seguir l’actualitat del primer equip, el futbol base, l’amateur i el femení. A més, es podran visitar les galeries d’imatges d’entrenaments i de tots els partits del primer equip i accedir a contingut multimèdia. Esperem que us agradi!

Durant els propers dies els diferents apartats de la nova web apareixeran actualitzats.

D’altra banda, l’Hospi ja hi és present en una altra xarxa social. A més del Facebook i del Twitter, avui estrenem el compte oficial d’Instagram!

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR