L’hora de la veritat

L’hora de la veritat

L’Hospi comença la Lliga rebent a l’Estadi el filial del Villarreal. Els riberencs arriben amb tres baixes: Boris, Marc Vales i Lucas.

Després de més d’un mes de pretemporada, els de Martí Cifuentes afronten l’inici de la competició oficial. Serà a l’Estadi i contra el Villarreal B (19 hores). Els riberencs van guanyar dissabte passat el darrer partit de preparació contra el Cornellà (1-0). Abans, havien empatat contra Llagostera (1-1), Europa (0-0), Sants (1-1), Santboià i Prat (0-0), guanyat contra Montañesa (0-1), Martinenc (0-3) i Granollers (1-2) i perdut contra Sabadell B i Prat (2-0). En total, onze partits amb un balanç de quatre victòries, cinc empats i dues derrotes. A més, l’Hospi es va proclamar, per primer cop, campió del Torneig d’Històrics després de guanyar a la final el Granollers. Però els resultats tindran importància a partir d’ara on cada punt és clau.

20772632672_906028db19_b

Boris, Marc Vales i Lucas, són baixa

Del que no es pot fer un balanç positiu és de les lesions. Cifuentes ha perdut durant la pretemporada a tres jugadors. El primer va ser Marc Vales, que es va fracturar el peroné a un entrenament i hi serà fora dels terrenys de joc uns mesos. Tampoc podrà jugar durant un llarg temps Lucas del Campo, lesionat d’un genoll al partit de Copa Catalunya contra el Prat. Per últim, Boris va patir un trencament muscular a la final de l’Històrics i encara hi és a la fase de recuperació. Aquests tres jugadors són les  baixes que tindrà demà Martí Cifuentes que ha convocat a tots els disponibles.

Els carnets de soci, a la taquilla a partir de les 18 hores

Els socis i abonats que no hagin pogut retirar els seus carnets a l’horari d’oficines, ho podran fer aquest diumenge a la taquilla de l’Estadi a partir de les 18 hores. A més, els que tinguin el carnet del futbol base podran accedir a l’Estadi per veure el partit amb el carnet de la temporada passada.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR