Cifuentes: “No acabem de concretar les ocasions”

Cifuentes: “No acabem de concretar les ocasions”

El tècnic riberenc considera que “la derrota és justa però és un resultat cruel pel que hem fet”.


 

Martí Cifuentes ha valorat a la roda premsa la derrota que ha patit l’Hospi al primer partit de Lliga: “Sabíem que seria un partit difícil pel nivell del rival i, tot i que no és una excusa, s’ha de tenir en compte que nosaltres som un equips amb moltes novetats i que hi és en fase de construcció”. Respecte al mal començament del partit, on l’Hospi ha rebut dos gols en 22 minuts, Cifuentes ha declarat que “tot s’ha posat en contra amb un gol massa ràpid i el plantejament no ha sortit com buscàvem”. A més ha lamentat que “el segon gol és evitable ja que passem un córner a favor a un gol en contra”.

Tot i la derrota, el tècnic del CE L’Hospitalet veu aspectes positius: “A la segona part, els jugadors han tret l’orgull i hem canviat la cara. Hem creat perill però ens ha faltat transformar aquest perill en ocasions clares de gol. No acabem de concretar en zona d’atac”. En canvi, “el Villarreal B ha creat quatre ocasions de gol i ha marcat tres. No crec que la derrota sigui injusta però el resultat és cruel per l’Hospi”.

 

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR