L’Hospi arrenca amb derrota (1-3)

L’Hospi arrenca amb derrota (1-3)

Els de Martí Cifuentes no poden amb un Villarreal B que ja guanyava 0-2 al minut 22 de la primera meitat.


L’Hospi començava la Lliga a l’Estadi contra un Villarreal B que s’ha acabat emportant la victòria de manera justa. El filial ‘groguet’ ha aconseguit una diferència important al marcador abans de la mitja hora (0-2 al minut 22) i ha sabut mantenir l’avantatge pràcticament tot el partit. Només David López, i ja al 79′, has posat una mica d’emoció que només ha durat cinc minuts, el que ha trigat Alfonso en sentenciar definitivament l’encontre.

Ben d’hora, quan només s’havien disputat 10 minuts, Felipe Alonso posava per davant el Villarreal B després de superar a Víctor en un mà a mà. L’Hospi, lluny de reaccionar i sense crear oportunitats sobre la porteria visitant, rebria un segon cop al minut 22. El davanter ‘groguet’ Fran Sol augmentava la diferència al marcador picant la pilota davant la sortida de Víctor. Les males notícies continuaven ja que just després del segon gol visitant, Guillem Savall havia de ser substituït per lesió. El seu lloc l’ocuparia David López, tot i que no la seva posició ja entraria a la banda. Amb el 0-2, l’Hospi ha estat incapaç de crear perill i només una bona internada des de la banda dreta d’Iván Guzmán ha inquietat, mínimament, la defensa del filial.

A la represa, el Villarreal B ha pogut sentenciar al minut 51′, amb un xut d’Alfonso que s’ha estavellat contra el pal dret de la porteria de Víctor. Cifuentes ha buscat la reacció de l’equip amb l’entrada de Miki Muñoz primer i Aitor Ruibal uns minuts més tard. Finalment, arribaria amb un golàs impressionant de falta de David López. L’esquerrà enviava la pilota a l’escaire de la porteria visitant i retallava distàncies. El gol ha donat aire a un Hospi que ha donat més sensació de perill però que no ho ha transformat en ocasions. Per contra, cinc minuts més el Villarreal B aprofitaria la seva oportunitat per sentenciar definitivament el partit gràcies al gol d’Alfonso. Derrota justa d’un Hospi que tornarà dimarts a la feina per preparar el segon partit de Lliga: a Lleida el proper diumenge a les 20 hores.

 

 

Fitxa Tècnica

  • CE L’Hospitalet: Víctor; Óscar Sierra, Aleix, Savall (David López, 23′), Bigas; Ton Alcover (Ruibal, 71′), Medina (Miki, 65′), Guzmán, Raúl Torres, Carreras i Xavi Puerto.
  • Villarreal B: Aitor; Felipe (Javi Jiménez, 65′), Carlos Julio, Marcos, Dan (Larrea, 76′), Antón, Alejo, Rodrigo, Fran Sol, Carlos Martínez i Alfonso (Suárez, 86′).
  • Gols: 0-1: Felipe (10′); 0-2: Fran Sol (22′); 1-2: David López (79′); 1-3: Alfonso (84′).
  • Àrbitre: Vila Sánchez (Col·legi navarrès). Ha amonestat als locals Puerto (29′), Carreras (53′) i Aleix (70′) i als visitants Marcos (20′), Felipe (39′), Javier (75′) i Antón (78′).
  • Incidències: partit corresponent a la jornada 1 del grup 3 de Segona Divisió B disputat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet.

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR