El femení, en marxa

El femení, en marxa

L’Hospi ha creat per aquesta temporada la secció femenina del club i l’amateur ja entrena des d’aquest dilluns.


Aquesta setmana s’ha posat en marxa la pretemporada de l’amateur femení del CE L’Hospitalet. Es tracta de l’inici d’una nova etapa ja que s’ha creat aquesta secció que mai hi havia existit al club. A principis dels anys 70 es va formar un equip femení però no va disputar cap competició oficial i només participava en alguns torneigs amistosos.

D’altra banda, els equips que formaran la base de la secció femenina encara no estan conformats i durant el mes de setembre es faran proves per a totes aquelles nenes (nascudes entre l’any 2000 i el 2009) que vulguin jugar a l’Hospi.

Consulta la plantilla de l’Amateur femení!

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR