El Badalona, rival a la Copa RFEF

El Badalona, rival a la Copa RFEF

L’Hospi disputarà aquest any la Copa Federació i el Badalona serà el primer rival a la fase autonòmica.


El Badalona serà el primer obstacle que haurà de superar l’Hospi a la Copa Federació. Els riberencs disputaran l’edició d’aquest any i el conjunt escapulat serà el rival a la primera ronda de la fase autonòmica. El partit d’anada es disputarà a l’Estadi el dimecres 9 de setembre a les 20 hores i la tornada, a Montigalà el 23 de setembre. Si els de Martí Cifuentes passen de ronda, s’enfrontarien al guanyador de l’eliminatòria entre Espanyol B i Pobla de Mafumet.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR