Toca reaccionar

Toca reaccionar

L’Hospi visita el Lleida Esportiu amb l’objectiu d’oblidar la derrota contra el Villarreal B i aconseguir els primers punts de la temporada.


 

Després d’un primer partit decebedor, on l’Hospi no va poder amb un Villarreal B que va decantar el partit molt d’hora, els de Martí Cifuentes tenen un complicat test a Lleida. Tot i que la Lliga acaba de començar, una victòria donaria aire i confiança a l’equip, que va deixar bones sensacions a la segona meitat de la primera jornada. Els riberencs visiten un camp on no han perdut a les darreres tres visites. Dues gran victòries (1-4 a les temporades 2011-2012 i 2013-2014) i un empat la temporada passada (0-0). Tot i això, l’Hospi no guanya el Lleida Esportiu des de març de 2014. Dos empats (1-1 i 0-0) i una derrota (0-1) des de llavors.

Savall és dubte

Pel que fa als jugadors disponibles, Cifuentes no podrà comptar amb els lesionats Boris, Lucas i Marc Vales. A més, Guillem Savall és dubte. El central es va retirar lesionat al partit contra el Villarreal i la seva participació no hi és assegurada. El tècnic riberenc assegura que “l’equip té moltes ganes de canviar la imatge ja que no és bo començar la Lliga amb una derrota” però avisa que “serà un partit molt difícil ja que el Lleida Esportiu és un dels equips més forts de la categoria”. A més, Cifuentes creu que “és important canviar la dinàmica per trobar sensacions en quant a l’equip”.

Pel que fa al Lleida Esportiu, arriba en una situació similar a la de l’Hospi. L’equip dirigit per Imanol Idiakez va perdre a la primera jornada (1-0 contra l’Espanyol B) i buscarà oblidar la derrota amb una victòria davant el seu públic.

 

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR