L’Hospi cau a Lleida (2-0)

L’Hospi cau a Lleida (2-0)

Els gols de Toño i Albístegui provoquen la segona derrota consecutiva dels de Martí Cifuentes.


 

L’Hospi visitava el Lleida Esportiu amb l’objectiu d’oblidar el mal inici de temporada contra el Villarreal B (1-3 a l’Estadi). Els de Martí Cifuentes havien de superar la baixa de Guillem Savall. El central riberenc es va lesionar a la primera jornada i ha estat dubte fins el darrer moment.

El partit començava amb un Hospi que ha disposat de bones ocasions per avançar-se al marcador però no ha sabut aprofitar-les. En canvi, el Lleida si que les ha aprofitat i després de la sortida d’un córner, Toño avançava el conjunt local. Després del gol, l’Hospi s’ha vingut abaix i els d’Imanol Idiakez han pogut ampliar el seu avantatge. El resultat negatiu al descans ha fet que l’Hospi sortís a la segona meitat amb força per intentar donar-li la volta al marcador.

Els riberencs han dominat i han tornat a crear perill a la zona d’atac però sense concretar les ocasions. L’Hospi ha anat de més a menys i el Lleida ha aprofitat la davallada per assegurar els tres punts. Al 63′, els lleidatans han pogut sentenciar amb un penal comès per Sierra però Víctor ha aturat la pena màxima. Nou minuts més tard, Albístegui sí que aconseguia batre el porter riberenc i posava el definitiu 2-0 al marcador. En definitiva, segona derrota en dos partits de Lliga. Els de Martí Cifuentes hauran d’aixecar-se per buscar els primers punts de la temporada diumenge vinent contra el Reus Deportiu.

 

Fitxà Tècnica

  • Lleida Esportiu: Crespo; Rubio, Fuster, Bosch, Ekhi, Toño, Colinas, Albístegui, Suárez, Marc Martínez i Vega.
  • CE L’Hospitalet: Víctor; Sierra, Aleix, Medina, Bigas, Miki, Guzmán, Ton, Ruibal, Torres i David López.
  • Gols: 1-0: Toño (26′); 2-0: Albístegui (72′).
  • Àrbitre: Moreno Aragón (Comitè Madrileny). Ha amonestat al local Coli (50′) i als visitants Medina (57′), Ruibal (61′), Sierra (63′), Ton (70′), Miki (76′) i Aleix (87′). Ha expulsat per doble amonestació al local Marc Martínez (55′ i 59′) i al visitant Bigas (2′ i 63′).
  • Incidències: partit corresponent a la jornada 2 del grup 3 de Segona Divisió B disputat al Camp d’Esports de Lleida.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR