Comunicat Oficial – Accés a la gespa

Comunicat Oficial – Accés a la gespa

El Centre d’Esports l’Hospitalet informa que a partir del partit corresponent a la tercera jornada de Lliga contra el Reus, tots els mitjans de comunicació que necessitin material gràfic podran realitzar la seva tasca a peu de camp, de la mateixa manera que ho han fet en les últimes temporades.

El Club, mitjançant aquest comunicat, lamenta les molèsties que ha pogut generar en aquest inici de temporada. Les novetats que es volien introduir en aquest camp pretenien reordenar millor el mapa comunicatiu del Club.

La mesura no té cap més pretensió que facilitar la feina dels mitjans i que puguin realitzar la cobertura informativa del nostre club de la millor manera possible. L’entitat aprofita per reconèixer la tasca dels mitjans que segueixen habitualment el primer equip i els agraeix la complicitat en una temporada que esperem que ens il·lusioni a tots.

Antonio Castellano

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR