Dani Fernández, nou jugador de l’Hospi

Dani Fernández, nou jugador de l’Hospi

L’Hospi encara no ha tancat la plantilla i l’últim en arribar és Dani Férnandez, lateral dret.


Tot i que ja s’han disputat dues jornades de Lliga, Martí Cifuentes continua treballant per tancar, definitivament, la plantilla. Des d’avui, Dani Fernández és nou jugador del CE L’Hospitalet. És lateral dret, té 32 anys i arriba procedent del Ofi Creta, equip que juga a la Primera Divisió de Grècia.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR