A canviar la cara

A canviar la cara

L’Hospi busca a casa els primers punts de la temporada després d’un mal inici de temporada.


Dos partits i dues derrotes. Aquest és el balanç a la Lliga d’un Hospi que buscarà, contra el Reus Deportiu (19 hores) sumar els primers punts de la temporada. Els de Martí Cifuentes ocupen la darrera posició a la taula i, tot i que ara és el que menys importa, els riberencs intentaran treure el cap i sortir del pou. A Lleida, l’Hospi va començar bé però el gol dels locals a la primera meitat va tirar per terra la moral de l’equip, que va poder rebre més gols. A banda de la derrota, l’altra notícia negativa va ser l’expulsió de Bigas. El lateral esquerre no hi podrà ser davant el Reus. D’altra banda, Dani Fernández, lateral dret que va arribar aquesta setmana a l’Hospi, ha entrat a la seva primera convocatòria.

En quant a les baixes per lesió, Lucas i Marc Vales, lesionats de llarga duració no hi seran. Tampoc Boris, que continua recuperant-se del trencament muscular que va patir al Torneig d’Històrics. Per últim, Savall, que no hi va poder jugar finalment contra el Lleida per lesió, torna a ser dubte tot i que ha entrat a la convocatòria. Sigui com sigui, els riberencs han de reaccionar ja per recuperar sensacions i oblidar el mal inici de temporada. I per això caldrà millorar en la zona d’atac, ja que els riberencs només han marcat un gol en els dos primers partits i a pilota aturada.

No serà fàcil reaccionar. Arriba un dels rivals forts de la categoria que, després de dues jornades, ocupa la tercera posició. Empat al primer partit de Lliga contra la Pobla de Mafumet (1-1) i victòria clara contra l’Espanyol B (3-1). Els reusencs ja van disputar la temporada passada els play-off d’ascens i aquest any tornen a ser candidats a classifcar-se entre els quatre primers. I ho és amb una peça clau per l’Hospi durant les darreres dues temporades. David Haro, jugador riberenc els dos darrers anys  i que va destacar per la seva capacitat per veure porta. Tot i això, demà no hi podrà ser per lesió. Haro no ha perdut l’olfacte golejador i ja va marcar la jornada passada contra l’Espanyol B.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR