Cifuentes: “Estic convençut de que tiararem això endevant”

Cifuentes: “Estic convençut de que tiararem això endevant”

El tècnic riberenc ha lamentat la mala sort que està tenint l’equip en aquest principi de temporada.


Martí Cifuentes s’ha mostrat segur i amb confiança en el seu equip després de l’empat contra el Reus Deportiu: “Estic convençut de que tirarem això endavant. Totes les situacions negatives que s’estan donant ens ha de servir per fer-nos més forts. Quan passi aquesta mala sort, l’equip tirarà cap amunt”. El tècnic riberenc ha valorat el gran partit que ha protagonitzat l’Hospi: “Hem de felicitar els jugadors.El que fas de dilluns a dissabte als entrenaments és que el després es reflecteix al partit del diumenge. Hem jugat contra un gran equip que té uns recursos espectaculars i hem merescut guanyar”. A més, Cifuentes ha assegurat que “Sempre costa agafar el concepte al principi per la nostra metodologia però jo sempre poso un termini de 2 mesos. Podem tenir partits dolents perquè som un equip amb 18 cares noves”.

Quant a les lesions, Cifuentes ha confirmat que “Víctor ha tingut problemes al genoll per un cop. No hi ha bones sensacions però hem d’esperar a les proves”. Pel que fa a la de David López: “ha sigut més lleu. Segurament un esquinç de turmell. Hem d’esperar la valoració”. Per últim, ha parlat de la Copa Federació, competició que l’Hospi comença dimecres contra el Badalona: “A principi de temporada és positiu que podem jugar més partits. Aprofitarem per repartir minuts i ho afrontarem com una competició més. Anirem a per la victòria”.

 

 

 

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR