El CE l’Hospitalet completa la plantilla amb Juanjo Prior

El CE l’Hospitalet completa la plantilla amb Juanjo Prior

El Centre d’Esports l’Hospitalet ha arribat a un acord amb Juan José Pérez Prior que es converteix en nou jugador riberenc fins a final de temporada. Prior ha signat avui a primera hora de la tarda contracte amb el club i demà ja estarà a disposició del tècnic, Martí Cifuentes. Nascut a Esplugues de Llobregat fa 33 anys és un migcampista defensiu amb molta experiència a la categoria que també pot jugar de central. Prior arriba a l’Hospitalet després de desvincular-se de l’Olot al qual va arribar l’estiu passat i en el que ha militat durant la primera part del campionat. Malgrat que no ha tingut molta presència aquesta temporada – ha jugat set partits-, el curs passat va ser un indiscutible en el Badalona en el que va jugar 35 partits i va ser una peça clau. A banda de l’Olot i el Badalona, Prior ha jugat també a l’Sporting Maonès, l’Alzira, l’Úbeda, l’Atlètic Balears i La Hoya Lorca.

D’altra banda, Javi Pérez De Lucia s’ha desvinculat del tot del Centre d’Esports l’Hospitalet. El club ha arribat a un acord amb el València (club que té els seus drets federatius) per finalitzar la cessió que expirava el 30 de juny. El club agraeix la professionalitat i el desitja molts èxits.

Amb la incorporació de Prior, el Centre d’Esports l’Hospitalet dona per tancada la seva plantilla.

 

Juanjo Prior, amb la samarreta de l’Olot. FOTO: MANEL LLADÓ/EL PUNT

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR