El femení també goleja a Masnou (0-8)

El femení també goleja a Masnou (0-8)

El Centre d’Esports l’Hospitalet va aconseguir una victòria molt plàcida contra el Masnou Atlètic (0-8). El conjunt de Juan Saez va ser molt superior a un rival de la zona baixa de la classificació i va deixar el partit encarrilat abans del descans gràcies als gols d’Anna, Estela i Lorranneh. Al segon temps, van ampliar la renda fins a certificar una golejada. Lorena amb dos gols i Estela que va segellar un hattrick, van tenir molt de protagonisme. La victòria permet a les hospitalenques encapçalar la classificació empatades a punts amb el Sant Jordi, que té un partit menys. La setmana vinent rebran a l’Estadi el Ponent (17.30 h).

MASNOU ATLÈTIC: Eva Rodríguez, Anna Martí, Letícia, Ona, Mireia, Judit, Mercè, Núria, Gisela, Cristina i Amador. També van jugar

E L’HOSPITALET: Alba Guerrero, Nadine, Lorranneh, Nerea, Mercè, Lorena, Estela, Anna, Joana, Andrea i Lidia.

ÀRBITRE: De la Torre González. Sense targetes.

GOLS: 0-1, Anna (26). 0-2, Estela (32). 0-3, Lorranneh (42). 0-4, Amador, pròpia porta (59). 0-5, Lorena (59). 0-6, Estela (76). 0-7, Lorena (79) i 0-8. Estela, (86).

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR