Ensopegada inesperada del filial contra el Fortpienc

Ensopegada inesperada del filial contra el Fortpienc

El filial del Centre d’Esports l’Hospitalet va encaixar una derrota dura de pair al camp del Fortpienc (1-0). La segona derrota de la temporada en el camp del tercer classificat va produir-se en un partit brut contra un equip molt veterà i en el que l’àrbitre no va saber aturar a temps l’excés de duresa com marca el reglament.

El partit va començar amb un guió molt clar, els locals intentaven amb totes les seves armes, no deixar jugar l’Hospi amb interrupcions constants. L’objectiu era que el partit no tingués ritme i que el filial hospitalenc no pogués desenvolupar el seu joc.

La primera mitja hora va ser molt igualada. L’Hospitalet es va saber adaptar a les circumstàncies amb arribades i disposant d’oportunitats per obrir el marcador. Superada la mitja hora, però l’equip va abaixar la guàrdia i va intentar jugar en excés al mig del camp, generant perdudes de pilota. En una d’elles, el Fortpienc ho va aprofitar per fer l’únic gol del partit, just abans del partit.

A la represa, el joc de l’Hospi va ser un voler i no poder. L’equip va jugar molt més directe però va obrir el partit. Especialment intens, va ser l’últim quart d’hora dels hospitalencs. De fet, l’empat va arribar mitjançant Álex Maca, però l’àrbitre el va anul·lar injustament per una inexistent falta al porter.

Les reiterades faltes dels locals (molt permissiu l’àrbitre que va perdonar moltes targetes) i les contínues perdudes de temps van fer que es decretessin set minuts de descompte. El gol però no arribar i l’Hospitalet perd el liderat per primera vegada a la temporada. La sensació final va ser de molta importància. Sorprenent per exemple que en un partit tan aturat pels locals acabessin els hospitalencs amb més targetes. Tot i això, el partit ha de servir de lliçó per l’equip de Jorge Tostado. Per a futurs enfrontaments han de tenir clar que no només val en fer un bon just de toc i possessió. En alguns camps, l’equip ha de buscar la victòria pel camí més curt i pràctic per tractar de ser campions de lliga.

FORTPIENC: Josué, Cardoso, García, Gil (Jonatan 53), Edgar, Pedro (Mulero 58), Mouad (Arcadio 62), Vives, Israel, Sánchez i Machi.

CE L’HOSPITALET: Héctor, Piti, Robert, Jayson, Willy, Joaquín (Oli 84), Javi Maca, Álex Maca, Naranjo (Crístian 58) y Marc (Vera 74).

ÀRBITRE: José Maria Fernández Osuna. Va amonestar amb targeta groga Maachi (12), Pedro (32), Israel (60) i García (69), del Fortpienc; i Jayson (8), Naranjo (39), Joaquín (76), Álex Maca (82), Vera (85) i Kike (88), de l’Hospitalet.

GOLS: 1-0, Edgar (39)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR