L’Hospi no té pietat del cuer

L’Hospi no té pietat del cuer

El femení del Centre d’Esports l’Hospitalet va aconseguir una aclaparadora victòria contra el cuer, el Ponent (17-0) en un partit que no va tenir gaire història. Les hospitalenques van ser molt superiors a un rival que després de 14 partits encara no ha puntuat i van certificar el seu domini amb un marcador d’escàndol. 

Els gols es van anar succeint i el nostre femení va aconseguir la dotzena victòria consecutiva que el permet mantenir intactes les possibilitats d’ascens. De fet, el conjunt entrenat per Juan Saéz té una veritable prova de foc diumenge quan visita el Premià de Dalt, rival directíssim en la lluita per l’ascens.

 

CE L’HOSPITALET: Alba, Nadine, Laorranneh, Nerea, Mercé, Jennifer, Judith, Estela, Anna, Joana i Ester. També van jugar Andrea Patricia.

PONENT B: Janeth, Alicia, Júlia, Laura, Alejandra, Paula, Yoalanda, Samanta, Marlen, Dahisa i Leydi

GOLS: 1-0, Lorraneh (8′). 2-0, Anna (21′). 3-0, Estela (24′). 4-0, Alba (27′). 5-0, Joana (31′). 6-0, Anna (35′). 7-0, Estela (40′). 8-0, Estela (40′). 9-0, Jennifer (42′). 10-0, Judith (48′). 11-0, Joana (52′). 12-0, Anna (59′). 13-0, Anna (73′). 14-0, Joana (78′). 15-0, Anna (79′). 16-0, Anna (81′). 17-0 Andrea (89′).

ÀRBITRE: Bravo Minero. Sense targetes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR