Una primera hora mitja hora nefasta condemna el filial al camp del Poble Sec

Una primera hora mitja hora nefasta condemna el filial al camp del Poble Sec

El filial del Centre d’Esports l’Hospitalet ha fet un pas enrere en les seves aspiracions d’ascens en empatar al camp del Poble Sec (3-3). Una primera mitja hora de partit molt dolenta va condemnar uns hospitalencs que van anar a remolc durant tot el partit. I és que tres errades defensives clamoroses van fer que l’Hospi perdés per 3-0 al minut 33 de partit.

Els barcelonins ben liderats per Isaac Gascón -va fer els tres gols- van aprofitar-se de la poca tensió dels hospitalencs en la primera mitja hora de partit per posar el partit pràcticament impossible. Tot i això, un gran gol de Piti al límit del descans va donar esperances a la segona part.

A la segona part, el conjunt de Jorge Tostado molt més concentrat i amb molta més actitud va ser el clar dominador del partit i va estar a punt de completar la remuntada. Els gols de Cristhian i Oli van certificar l’empat quan faltaven deu minuts. Tots els intents per fer el 3-4 als últims minuts van resultar infructuosos i s’escapcen dos punts que compliquen una mica el campionat perquè el gran rival el Sarrià B, es distancia a tres punts.

Fitxa tècnica

APA POBLE SEC: Sergi, José David, Trigo, Munt, Dídac (David 79) Izhar (Arnau 51), Isaac Gascón, Llanes, Álex de la Cruz, Nil (Flores 79) i Gabriel.

CE HOSPITALET B: Iván, Piti, Kike, Rustam (Jayson 46) Charlie, Willy, Joaquín, Robert (Vera 46) Álex Maca, Cristhian (Oli 74) i Javi Maca.
GOLS. 1-0, Isaac Gascón (12) . 2-0, , Isaac Gascón (23). 3.0, Isaac Gascón (33). 3-1, Piti (35). 3-2, Cristhian (68) i 3-3, Oli (80).

ÀRBITRE: Óscar Olivella Álvarez. Va ensenyar targetes grogues a Joaquín (29), Javi Maca (53), Kike (78) i Piti (89), tots de l’Hospitalet.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR