El juvenil encadena tretze jornades sense perdre

El juvenil encadena tretze jornades sense perdre

El conjunt d’Alexis Martínez derrota el Sants abans del transcendent partit a Cornellà (4-1)

El juvenil del Centre d’Esports l’Hospitalet va obtenir una important victòria contra el Sants que li permet mantenir intactes les seves aspiracions d’ascens (4-1). Els hospitalencs, que allarguen a tretze les jornades sense perdre, van dominar durant tot el partit però no van poder sentenciar fins els últims minuts.

Els d’Alexis Martínez van avançar-se al primer quart d’hora mitjançant Repi que va aprofitar-se d’una acció a pilota aturada de Grimau per fer l’1-0. Malgrat el domini de l’Hospi, el marcador no es va moure fins a la segona part.

Al segon temps, el partit va seguir amb el mateix guió però amb moltes arribades dels hospitalencs. Després de moltes oportunitats clares, en el minut 60 Rubén va fer el 2-0 en aprofitar una nova assitència de Grimau amb un xut des dse fóra l’àrea.

El 2-0 va generar una petita relaxació de l’Hospi i en una de les primeres arribades del Sants, Adrià va fer el 2-1. El gol va generar algun dubte en els locals, però l’entrada de gent de refresc i el bon joc desplegat van originar el 3-1 en una acció de Toni dins de l’àrea que va acabar en un claríssim penal que ell mateix va transformar.

En els minuts finals, Manel va fer el gol de la jornada. Va robar la pilota al mig del camp i després de quedar-li la pilota botant i veient el porter avançat va fer un gran xut des de més de 30 metres que es va convertir en el 4-1.

La setmana vinent, els d’Álexis visiten el Nou Municipal de Cornellà par enfrontar-se un rival directe. El Cornellà, segon, té dos punts més que els hospitalencs i són l’únic equip que ha aconseguit puntuar aquest any en el nostre Estadi (1-1, en el partit de la primera volta).

 

CE HOSPITALET: Ian, Gabri, Eric, Repi (Jordi 85), Grimau, Javi (Toni 75), Martí (Manel 70), Nacho, Juan (Rubén 45), Jorge (Orhan 80) i Jesús (Joel 45).

UE SANTS: Malagaleda, Pau, Rodá, Borrás, Cura, Ferré, Adrià, Forcadell, Parra, Escaich i López. També van jugar Bufort, Piera, Rubén i Martín González.

GOLS: 1-0, Repi (16). 2-0, Rubén (60). 2-1, Adrià (63). 3-1, Toni (78) i 4-1, Manel (89).

ÀRBITRE: Va ensenyar targetes grogues a Gabri (60′), Nacho (75′) i Rubén (88′), de l’Hospi; i Pau (67′), Borrás (71′) i Malagaleda (78′)

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR