El triomf i el prestigi

El triomf i el prestigi

El Centre d’Esports l’Hopitalet visita diumenge el camp de l’Atlètic Balears (vuitè classificat) amb la intenció d’obtenir la sisena victòria a domicili i recuperar els punts que volen a l’Estadi 

 

El Centre d’Esports l’Hospitalet visita diumenge l’Atlètic Balears (Son Malferit, 12.00 hores) amb la convicció d’obtenir un bon resultat i fer un salt endavant. Després d’obtenir fa quinze dies a Badalona la cinquena victòria com a visitant (1-2), l’empat de dissabte -a casa l’equip continua encallat- contra el Sabadell (1-1) ha frenat la progressió d’un equip que creu que té molt marge de millora.

Els de Martí Cifuentes s’enfronten un molt bon equip que a més ha encadenat dues victòries consecutives -a casa contra la Pobla (1-0) i la setmana passada a Sant Adrià contra l’Espanyol B (1-3)- i que sap que un tercer triomf seguit li faria començar a pensar en posicions d’ascens. L’Atlètic Balears ha sumat onze punts més que els hospitalencs (porta 38) i es troba a quatre punts del quart classificat. Dirigits per l’exinternacional alemany Christian Ziege -fa tes mesos va substituir l’argentí Gustau Siviero que va marxar per discrepàncies amb la directiva- , els mallorquins són un equip amb molta experiència i sobretot amb gol. Malgrat que Chando i (8) i Rubén Jurado (6) han fet pràcticament la meitat de gols de l’equip i que Fullana (5) i Kike López (3) no s’han quedat enrere, en aquest mercat d’hivern van aconseguir la cessió de Xisco (Nàstic) que en tres partits ha fet dos gols. El davanter mallorquí que tornava a la que ha estat casa seva serà un altre dels jugadors als quals els hospitalencs hauran de vigilar de prop.

“La nostra mentalitat no és altre que tractar d’aconseguir els tres punts. Sabem però que haurem de fer-ho molt bé perquè ells són un molt bé equip. Una plantilla concebuda per lluitar per l’ascens, amb jugadors molt experts i que dominen molts vessants del joc.”, explica l’entrenador de l’Hospitalet, Martí Cifuentes. El tècnic hospitalenc espera un partit obert: “Acostumen a sortir molt forts al principi de partit, són un equip que els agrada tenir el control però que també es troben a gust amb partits oberts i collant a dalt, són molt forts a pilotada aturada.” Diu però que l’Hospi no renunciarà al seu joc: “En els últims partits, hem estat superiors als rivals durant moltes fases. El que busquem és ser regulars durant els 90 minuts. El Balears és un equip que acostuma a sustentar-se mitjançant la possessió de la pilota, nosaltres també. En aquest sentit, serà important veure qui l’acaba tenint. Ajudarà al que materialitzi les seves oportunitats.”

L’equip farà demà al matí un últim entrenament i a primera hora de la tarda sortirà rumb a Palma. Acabada la sessió, el tècnic farà pública una llista en què no estaran ni Héctor Rodríguez, ni Raúl Torres. El primer té una elongació a l’adductor mentre que el segon una sobrecàrrega als isquiotibials. Els dos ja van ser baixa per idèntic motiu contra el Sabadell. Per contra, el tècnic recupera a Gerard Oliva que va complir cicle de targetes , la setmana passada.

L’Atlètic Balears, per la seva part, té a tots els jugadors disponibles. El tècnic alemany -com a jugador va militar en el Bayern, el Milà, el Middlesbrough, el Liverpool, el Tottenham i el Borusia Mönchengladbach- recupera el defensa David Prieto, que va complir sanció contra l’Espanyol. El partit serà dirigit per l’àrbitre alacantí Carbonell Hernández. 

Miki, Puerto, Cristian Gómez i David López celebren el gol que van fer dissabte al Sabadell. Foto: PEDRO SALADO / CELH

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR