Álex Maca, amb sis gols, esvaeix la crisi del filial

Álex Maca, amb sis gols, esvaeix la crisi del filial

El filial de l’Hospitalet tornava a jugar a l’Estadi després del seu pitjor moment de la temporada. La derrota contra el Fort Pienc (1-0) i l’inesperat empat de la setmana passada contra el Poble Sec (3-3) han estat cops importants en la moral d’un equip que havia de reaccionar immediatament. Per això, el màxim interès serà veure com havien afectat aquests resultats a l’equip, però des del primer moment l’equip va demostrar actitud, motivació i ambició per recuperar el lideratge perdut.
Els hospitalencs van fer uns primers 20 minuts molt intensos contra el cuer, un Veterans de Catalunya del que no van tenir pietat (9-0). El matiner hattrick d’Álex Maca va relaxar l’equip que amb el partit encarrilat va passar a una fase molt més individualista.

A la represa, l’Hospi va tornar al joc de combinació i les oportunitats de gols es van anar succeint. Amb tres gols més (un doble hattrick), Álex Maca es va convertir en el gran protagonista de la tarda amb sis gols que el refrenden com el màxim golejador de la categoria.

A més del resultat i de recuperar l’alegria, el partit també va significar el retorn de Galindo i Jordi Vera, dos jugadors importants que havien estat absents en els últims partits.


CE L’HOSPITALET B: Bitor, Piti, Kike (Robert 46), Charlie, Edu, Willy (Vera 46), Joaquín, Javi Maca (Arenas 60), Álex Maca, Oli (Galindo 41) i Marc.

VETERANS CATALUNYA: Jonathan (Duncan 80), Julio, Álex, Pardos, Marcos (Sergi 57), Dylan, Lavayen (Andreu 65), Seyni, Carles (Martín 46), Iker i Famara (Leybert 46).
Tarjetas amarillas: Andreu.

ÀRBITRE: Raúl López Trujillo.Va amonestar Andreu, del Veterans de Catalunya.

GOLS: 1-0, Álex Maca (10). 2-0, Álex Maca (14). 3-0, Álex Maca (18). 4-0, Àlex Maca (50). 5-0, Galindo (51). 6-0, Javi Maca (56). 7-0, Álex Maca (57). 8-0, Álex Maca (79) i 9-0, Joaquín (84).

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR