El juvenil encadena catorze partits sense perdre

El juvenil encadena catorze partits sense perdre

Els d’Alexis Martínez aconsegueixen una important victòria a Cornellà (1-3) just abans de la visita del líder, el Júpiter, dissabte a l’Estadi.  


 

El partit va començar amb un ritme molt alt i un Hospitalet que no deixava jugar còmode al Cornellà, trencant-lo en el seu propi camp. Al minut 22, una falta comesa sobre Rubén en la frontal de l’àrea la va aprofitar el mateix jugador per establir el 0-1, amb un llançament magistral. Lluny de relaxar-se, el conjunt entrenat per Alexis Martínez va continuar pitjant l’accelerador, conscient que en qualsevol moment se li podia complicar el partit. L’equip va buscar el 0-2 i fins a arribar al descans, les millors oportunitats van ser visitants però l’extraordinària actuació del porter local van impedir que aquest pugés al marcador. Un bon símptoma de com va ser aquesta primera part, és que el Cornellà no va tenir la primera oportunitat fins al minut 42 amb un tímid xut que va aturar sense problemes Ian.
A la represa, va seguir el mateix guió. Tot i això, l’equip que va colpejar primer va ser el Cornellà. Un falta molt llunyà però molt executada va permetre a Duarte empatar amb una bona rematada de cap (50). Va ser un cop dur del que l’equip podia ressentir-se però l’equip va reaccionar molt bé. Tres minuts després i en un altre llançament de falta. Aquest cop va ser Martí, qui va posar una pilota enverinada a Juan, que molt murri, la va deixar passar enganyant al porter i establint l’1-2.

Els minuts següents van ser d’intercanvi de cops sense que cap dels dos equips encertés en la porteria rival. Fins al minut 83, de nou a pilota aturada. Aquest cop va ser un córner que va executar Nacho i que Eric amb una bona rematada de cap va enviar a la xarxa. L’1-3 va donar la tranquil·litat definitiva i els tres punts ja no es van escapar.

Va ser un triomf merescut i important en un dels millors partits del juvenil aquesta temporada. La victòria els col·loca en segona posició, a quatre punts del líder, el Júpiter. Precisament, la setmana vinent (dissabte 18:15) els barcelonins visiten l’Estadi en un partit que pot esdevenir clau en la lluita per l’ascens. Els d’Alexis tractaran de mantenir la bona ratxa (acumulen catorze partits sense perdre) i retallar diferències amb el líder.


UE CORNELLÀ: Baeza, Tugarinov, Marc Peña, Honorato, Castells, Onan, Berché, Duarte, Ramírez, Manuel Múñoz i Manrique. També van jugar Albert Vicentes, Marc Vicente, Miralles, Machuca i Navarro. 
CE L’HOSPITALET: Ian, Gabri, Eric, Repi, Grimau (Toni 86), Manel, Martí (Orhan 75), Nacho, Jorge (Jesus 45), Rubén (Javi 83) i Joel (Juan 45).

GOLS: 0-1, Ruben (22), 1-1, Duarte (50). 1-2, Martí (53). 1-3, Eric (83).

ÀRBITRE: Almeda Millán. Va amonestar Onán i Manrique, del Cornellà; i Manel i Rubén, de l’Hospitalet. 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR