Óscar Sierra compleix 300 partits a la segona B

Óscar Sierra compleix 300 partits a la segona B

 

El Centre d’Esports L’Hospitalet vol felicitar Óscar Sierra per haver arribat als 300 partits a la segona divisió B. El defensa, present aquesta temporada en 21 dels 26 partits de lliga, va assolir aquesta xifra diumenge a Son Malferit. Una estadística a la qual arriben molt pocs jugadors i que determinen la importància de la seva trajectòria. Óscar ho ha aconseguit defensant les samarretes del Lleida, el Linares, el Sabadell, el Terrassa, la Gramenet, el Prat i l’Hospitalet (73 partits a segona B i 123 en total), en tres etapes diferents.

Moltes felicitats, Òscar

Foto: GUIEM SÁNCHEZ/AT BALEARS

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR