Contra el València, preus populars i xocolatada

Contra el València, preus populars i xocolatada

 

La directiva torna a posar preus molt assequibles pel partit que jugaran diumenge el Centre d’Esports L’Hospitalet i el València B i obsequiarà amb xocolata i melindros a tots els que comprin entrada.

En vista el tram final de temporada, la directiva demana el suport de la nostra afició i vol apropar el club a la gent de la ciutat. És per això, que diumenge, coincidint amb la visita del València B -en l’horari habitual, a les 12.00 hores-, els preus per accedir a l’Estadi seran molt assequibles amb la intenció d’oferir una bona entrada, de captar més suports i que els nostres jugadors notin el caliu de l’afició.

Els socis gratis;  les entrades a 2 i 5 euros.

Hi haurà preus populars i també es farà una xocolatada que es repartirà entre tots aquells que comprin entrada. Els socis, jugadors i pares del futbol base tindran l’entrada gratuïta i disposaran d’un got de xocolata i melindros, presentant el carnet de soci o el de jugador de l’entitat. Els socis i jugadors de qualsevol altre club esportiu de l’Hospitalet (sempre i quan acreditin la seva afiliació) podran accedir al camp per dos euros (també amb dret a xocolata) mentre que l’entrada pel públic en general serà de cinc euros.

Sorteig d’una televisió i una tablet.

També cal dir que totes les entades venudes optaran al premi d’una televisió LED i d’una tableta que es sortejaran al descans del partit i que són gentilesa d’Innova Sihogar.com, una de les empreses col·laboradores de l’entitat. Els socis per optar al sorteig hauran d’anar a taquilla i recollir la seva entrada presentant el carnet de soci

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR