El femení ho té tot en contra a Premià i es deixa dos punts vitals (1-1)

El femení ho té tot en contra a Premià i es deixa dos punts vitals (1-1)

 

El femení del Centre d’Esports l’Hospitalet es va deixar dos punts a Premià (rival directe per assolir l’ascens) que poden ser determinants en la lluita per l’ascens. Les hospitalenques van fer mèrits per obtenir els tres punts però la falta d’encert, la bona actuació de la portera local i l’arbitratge van condicionar un partit en què les visitants van merèixer millor sort.

A banda d’un gol anul·lat a favor de les hospitalenques que hauria d’haver pujat al marcador, els últims minuts van ser tensos, ja que l’àrbitre també va perdonar un clar penal al conjunt local que hauria pogut donar els tres punts a l’Hospi.

Una setmana més les hospitalenques es van avançar amb un gol de Lorranneh però van perdonar en excés contra unes maresmenques que van empatar en una de les poques oportunitats que van tenir. El Sant Jordi que no va perdonar contra el Canyelles (1-3) és ara més líder perquè avantatja en dos punts al conjunt de Sáez amb un partit menys. Per la seva part, el Premià -continua tercer a tres punts de l’Hospi, però amb un partit menys- té l’average favorable amb l’Hospitalet, perquè en la primera volta van sorprendre a l’Estadi (2-3). Això fa que les hospitalenques es quedin sense marge d’error si volen assolir l’ascens.

PREMIÀ DALT : Pujol, Damaris, Araoa, Silvia, Benito, Parra, Galvis, Hévéder, SAiz, Cristina i Joana. També va jugar Mònica,

CE L’HOSPITALET: Nadine, Lorranneh, Nerea, Mercé, Lorena, Judith, Estela, Joana García, Alba Guerrero, Andrea Ávila i Ester. També van jugar Jennifer, Anna i Patricia.

ÀRBITRE. Mertixell Guardia. Va amonestar Benito (19) i Galvis (89), del Premià; i Joana (15), Lorena (50), Mercé (57) i el tècnic de l’Hospitalet Juan Sáez.

GOLS: 0-1, Lorranneh (25). 1-1, Galvis (45).

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR