Els socis, que tindran xocolata gratis, podran entrar un acompanyant per 2 euros

Els socis, que tindran xocolata gratis,  podran entrar un acompanyant per 2 euros

Els abonats no hauran de pagar per entrar a l’Estadi contra el València (diumenge, a les 12:00 hores) però hauran de recollir una entrada a taquilla per poder participar en el sorteig de la televisió i la tablet.

Els socis de l’Hospitalet que s’acostin a veure diumenge el València (a les 12:00) gaudiran de xocolata i melindros i també podran participar en el sorteig de la televisió de 32 polzades i de la tablet (es farà al descans del partit) sense haver d’abonar res. Ara bé, hauran de passar per la taquilla de l’Estadi per validar l’entrada que els permetrà tenir accés a la promoció. Tots els socis podran portar un acompanyant que només haurà d’abonar dos euros en taquilla. El preu (2 euros) és el mateix que hauran de pagar tots els socis de les altres entitats esportives de la ciutat que hauran d’acreditar aquesta condició en taquilla. Pel públic en general, l’entrada serà de 5 euros

Recordem que totes les entrades optaran al premi d’una televisió LED de 32 polzades i d’una tableta que es sortejaran al descans del partit i que són gentilesa d’Innova Sihogar.com, una de les empreses col·laboradores de l’entitat.

L’objectiu de la directiva amb aquesta iniciativa és que l’Estadi ofereixi una bona entrada i que els jugadors notin el suport de l’afició. Tots junts som més forts. FORÇA HOSPI!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR