La junta del CE l’Hospitalet convoca eleccions a la presidència

La junta del CE l’Hospitalet convoca eleccions a la presidència

El Centre d’Esports l’Hospitalet ha decidit convocar eleccions a la presidència del club. La decisió va ser presa per la directiva de l’entitat -reunida dimecres 24 en junta directiva- de manera unànime després de la proposta que va fer el mateix president, Antonio Castellano.

El club convocarà en els pròxims dies una junta extraordinària de socis en la que es constituirà la junta i la mesa electoral. La intenció és que els comicis se celebrin com més aviat millor i que coincideixin en dia de partit a l’Estadi. En els pròxims dies, el club farà públic el calendari electoral i els terminis de presentació de candidatures.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR