Espolsar-se tots els fantasmes

Espolsar-se tots els fantasmes

El Centre d’Esports l’Hospitalet rep diumenge el València B amb la clara intenció de retrobar-se amb la victòria a l’Estadi i posar fi a una ratxa que s’està allargant més del compte (12.00 hores).

El partit és una nova revàlida pel conjunt hospitalenc que tot i la millora de les últimes setmanes ha de tornar a sumar de tres en tres. “Tenim la sensació que en els últims partits, se’ns han escapat punts per petits detalls que no hem sabut controlar. Durant moltes fases dels partits hem mostrat un molt bon nivell, però no hem estat regulars. Ara, hem de ser capaços de mantenir aquest nivell durant els 90 minuts, si ho fem, el partit no se’ns escaparà”, assegura el tècnic Martí Cifuentes.

L’entrenador de l’Hospitalet és conscient que els partits a casa són la gran assignatura pendent: “Fa moltes setmanes que tenim un deute amb la nostra afició i hem de resoldre-ho. En els últims partits, ens estan ajudant molt i la millor manera de correspondre a aquest alè és guanyant partits.”

Pel tècnic, el fet que el cap de setmana vinent l’equip descansi (hauria de jugar contra el retirat, Huracán) és un al·licient més per guanyar el València: Diumenge quan el Balears ens va empatar en l’últim sospir -al minut 93)- va ser un cop dur però ens hem recuperat bé. Anímicament, la gent està molt motivada perquè sap que la millor manera de no competir és afrontar la jornada havent guanyat sis punts (els tres de demà i els tres que se’ls sumarà diumenge de la setmana vinent per la retirada de l’Huracán). I això passa per guanyar el València.

Tot i les bones sensacions, el partit serà especialment complicat. El València B arriba reforçat a l’Estadi. Les incorporacions dels experimentats i talentosos Aridai (ex hospitalenc) i Quim Araujo, en aquest mercat d’hivern, han permès als valencians fer un salt de qualitat. La principal mostra és que han guanyat vuit dels últims nou partits.

El conjunt entrenat per l’exinternacional, Curro Torres es presenta a l’Hospitalet sense haver encaixat cap gol en els últims quatre enfrontaments -victòries contra l’Espanyol (1-0), la Pobla Mafumet (0-4), el Cornellà (1-0) i l’Olímpic de Xàtiva (0-1) i conscients que una victòria a l’Estadi els col·locaria de ple en la lluita per l’ascens (ara estan a cinc punts del quart classificat), Curro Torres tindrà on triar per fer la convocatòria perquè té a tota la plantilla inclús Tropi, Mir i Lato que dijous van jugar amb el primer equip del València Viena -contra el Ràpid (0-4)-, en partit d’Europa League. El també exHospi, Iban Salvador tornarà a ser un dels referents en atac.

Per la seva part, Martí Cifuentes, una setmana més, haurà de fer canvis en l’equip de manera obligada. Malgrat la millora, Héctor Rodríguez no s’ha recuperat del problema muscular i continuarà una setmana més de baixa. Una absència que s’afegeix a les d’Aleix Coch i Cristian Gómez que hauran de complir sanció. El tècnic dirigirà demà un últim entrenament i després donarà la llista de convocats.

Entrades a 2 i 5 euros, xocolatada i sortejos.

El partit, que serà arbitrat pel col·legiat balear Sebastià Ripoll Solano, tornarà a tenir preus populars. i es farà una xocolatada que es repartirà entre tots aquells que comprin entrada. Els socis de l’entitat tindran l’entrada gratuïta i disposaran d’un got de xocolata i melindros, presentant el carnet de soci o el de jugador de l’entitat. També podran entrar un acompanyant que només haurà de pagar 2 euros. Els socis i jugadors de qualsevol altre club esportiu de l’Hospitalet (sempre i quan acreditin la seva afiliació) també podran accedir al camp per dos euros (també amb dret a xocolata) mentre que l’entrada pel públic en general serà de cinc euros.

Al descans del partit,  es sortejarà una televisió LED i una tableta que són gentilesa dInnova Sihogar.com, una de les empreses col·laboradores de l’entitat. Els socis per optar al sorteig hauran d’anar a taquilla i recollir la seva entrada presentant el carnet de soci.

 

Gerard Oliva, en una acció del partit contra el Barça B, buscarà el seu primer gol a l’Estadi. Foto: CELH/ÀLEX GALLARDO

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR