No troben la manera

No troben la manera
Un gol de penal d’Iban Salvador i un altre en pròpia porta de Savall donen la victòria al València B i fan que l’Hospitalet encandeni nou partits sense guanyar  a l’Estadi.


Contra el València B, tampoc. El Centre d’Esports l’Hospitalet no ha pogut trencar la ratxa a casa i una setmana més continua sense guanyar com a local. Els de Martí Cifuentes encadenen nou jornades sense guanyar a casa, una situació que s’està allargant més de l’imaginable. Un gol de Iban Salvador des del punt de penal (19) i un autogol de Guillem Savall, quan el partit agonitzava (85) han donat els tres punts al València i han deixat en tres (Badalona, Sabadell i Balears) les jornades d’imbatibilitat d’un Hospitalet que no acaba d’enlairar-se.

Els de Martí Cifuentes no han fet avui un bon partit. El mateix entrenador ha estat molt crític amb un equip que ha perdut una bona oportunitat de fer un salt endavant a la classificació. La setmana vinent l’Hospi hauria de visitar el camp de l’Huracán (la retirada dels valencians li donaran la victòria per 0-1) una situació que combinada amb una possible victòria avui hauria significat sis punts i pensar en la zona tranquil·la. S’havia insistit durant molt aquest tema, durant la setmana però la realitat és que el València ha jugat avui amb molta més convicció.

Els de Curro Torres s’han avançat als 19 minuts des del punt de penal. Ha estat mitjançant l’hospitalenc Iban Salvador que s’ha aprofitat d’unes mans de Guillem Savall dins de l’àrea per superar Aulestia per la dreta i establir el 0-1. El davanter hospitalenc i exhospitalenc no ha volgut celebrar el gol però ha fet molt de mal amb la transformació d’un penal que ha deixat tocat l’Hospi. De fet, en aquesta primera part, Aulestia ha estat providencial evitant fins a quatre cops -en un doble xut d’Aridai (36), en una rematada de Carlos Soler (38) i en un altre xut d’Aridai (39)- evitant que la ferida s’hagi fet més gran. Pel bàndol local, una jugada ben combinada que ha culminat Christian Alfonso després que Gerard Oliva, en immillorable posició, no s’atrevís a xutar (24) ha estat l’única aproximació dels locals.

A la repesa, l’Hospitalet ha sortit amb més empenta però no ha sabut concretar. Primer ha estat Tià Sastre (52) qui ha rematat massa alt i tres minuts Corominas amb un bon xut que ha fet lluir-se Álex Sánchez. Amb aquest inici, per un moment, ha semblat que el València acabaria patint però en l’última mitja hora tot s’ha anat complicant. Primer Òscar Sierra hagut de deixar el camp per un esquinç cervical -tot i que ha continuat jugant uns minuts lesionat ha abandonat el camp amb collarí- (60) i després quan Dani Fernández ha vist la segona groga a deu minuts del final (79).

Malgrat que l’Hospi ha tingut l’empat en una rematada de Christian Alfonso -s’ha anat per un pèl en un dels pocs xuts que ha enganxat desprevingut al porter Álex– qui ho ha fet ha estat el València. Bona internada per la banda esquerra del lateral Caballo que Savall (tractant de desviar) s’ha introduït a la seva pròpia porteria. Derrota dura per un equip que no ha tingut el seu millor dia. Arriba el tram més decisiu del campionat, i a l’equip se li ha d’exigir molt més.

CE L’HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Óscar Sierra (Miki Muñoz, 67), Guillem Savall, David López, Prior, Tià Sastre (Guzmán, 73), Coro, Xavi Puerto Christian Alfonso i Gerard liva.

VALENCIA MESTALLA: Álex Sánchez, Akapo, Diallo, Ayala, Caballo, Tropi, Carlos Soler Quim Araujo, Fer Cano (Charlie, 73), Aridai (Zahibo, 86) i Iban Salvador (Arango, 82).

GOLS: 0-1 Iban Salvador, de penal (18). 0-2, Guillem Savall, en pròpia porta (85).

ÀRBITRE: Ripoll Solano. Balears. Ha expulsat per doble groga Dani Fernández (72′ i 80′). Ha amonestat Guillem Savall (18), Prior (27) i Gerard Oliva (70), de l’Hospitalet; i Iban Salvador (47) i Aridai (72), del  València. 

Tià Sastre es lamenta després de malbaratar una oportunitat de gol. Foto: CELH / ÀLEX GALLARDO

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR