Victòria a Tordera

Victòria a Tordera

El Centre d’Esports l’Hospitalet derrota el Qingdao Huanghai xinès gràcies a un gol de Christian Alfonso


El Centre d’Esports l’Hospitalet ha derrotat aquest matí el conjunt xinès del Quingdao Huanghai en un partit disputat a Tordera i que s’ha decantat gràcies a un gol de Christian Alfonso al segon temps. Els hospitalencs, que no competiran aquest cap de setmana per la retirada de l’Huracán, no altren la sva preparació en vista el tram  final de lliga.

El tècnic Martí Cifuentes ha dosificat molt els minuts contra un rival de cert nivell -militen a la segona divisió del seu país i la setmana passada van derrotar l’Espanyol (4-2) en el mateix escenari- i ha donat minuts als jugadors menys habituals que han disposat d’una bona oportunitat per agafar sensacions i ritme de joc. Un sentit especial ha tingut el partit pel defensa Marc Vales i el porter Víctor Ibañez, que després de molts mesos absents per lesió han pogut tornar a jugar un partit. La bona notícia és que cap dels dos s’ha ressentit i que la recuperació és pràcticament un fet.

El partit s’ha decidit amb un gol de Christian Alfonso en el tram final de partit que ha fet justícia al millor joc de l’Hospi. El Qingdao, entrenat per Jordi Vinyals, ha fet jugar el brasiler Yuri i el defensa Martí Crespi que tenen experiència a la lliga estatal. Per les files de l’Hospi ha tingut minuts el central Rodri que està entrenat aquests dies amb el primer equip a l’espera d’ofertes després de desvincular-se del Kas Eupen de la lliga belga. Després de descansar aquest cap de setmana, l’Hospi reprendrà la competició el pròxim diumenge 13 de març quan rep l’Eldenc, a l’Estadi (12:00 h).

CE L’Hospitalet: Andrés, Dani Fernández, Coch, Marc Vales, Rodri, Guillem Castell. Cristian Gómez, Miki, Guamán, Giaquinto i Toledo. A la segona part, també han jugat Víctor Ibáñez, Savall, Héctor, David López, Tià Sastre, Prior, Puerto, Corominas, Christian Alfonso i Gerard Oliva.

GOLS: 0-1, Christian Alfonso. 

Cristian Gómez lluita amb un rival en un moment del partti disputat ahir a Tordera. Foto: CELH / ÀLEX GALLARDO

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR