El femení no afluixa

El femení no afluixa

El conjunt de Juan Sáez goleja el Club Esportiu Masnou i manté intactes les possibilitats d’ascens


El femení A del Centre d’Esports l’Hospitalet va obtenir una plàcida victòria al camp del Masnou (1-8). Les hospitalenques van ser clarament superiors al ser rival i van dominar des del primer minut a un rival que durant la primera part va posar resistència (1-2). Al segon temps, l’Hospi va posar un ritme més alt contra un rival que també va acusar el cansament. La victòria permet wl conjunt hospitalenc mantenir el segon lloc en el frec a frec que manté amb el Sant Jordi (líder amb dos punts més) i el Premià de Mar (tercer, amb tres punts menys i un partit menys).


CE MASNOU: Begoña,  Granel, Leoni, Deulofeu, Ariadna, Rocio, Sara, Lorena, Anira, Carlota i Naima. També van jugar 

CE L’HOSPITALET: Nadine, Lorranneh, Belen García, Mercè, Lorena, Judith, Estela, Anna, Joana, Alba i Ester. També van jugar Nerea, Jennifer i Andrea 

ÀRBITRE: Sauleda Torrent. Sense targetes

GOLS: 0-1, Anna (29). 0-2, Mercè (38). 1-2, Deulofeu (41). 1-3, Joana (44). 1-4, Mercè (53). 1-5, Judith (57). 1-6, Nerea (66). 1-7, Estela (75) i 1-8, Joana, de penal. (88).

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR