Ismael Garcia, la jove aposta de L‘Hospitalet

Presentació_Ismael_GarciaIsmael Garcia Gómez es mostra il·lusionat davant el repte que ha d’assumir aquesta temporada, com a entrenador del Centre d’Esports L’Hospitalet aquesta temporada 2016-2017. Als seus 28 anys d’edat, debuta a Segona Divisió B, però aporta anys d’aprenentatge, no només al nostre país, sinó també a Àsia.

Nascut a Ourense, Garcia va debutar coma tècnic al fútbol base del Deportivo d’A Coruña, abans de formar part del cos tècnic de José Luis Oltra (Mallorca) com a extern. Les darreres dues temporades ha treballat com a responsable de metodología i anàlisi per a les acadèmies del Reial Madrid a Singapur. A més, en aquests d’anys d’estància a Àsia ha col·laborat amb diferents clubs de forma externa com a analista.

Tot i que és un desconegut, arriba a l’Hospitalet conscient de l’any de trànsit, però sense renunciar a fer una bona campanya al grup IIIè de Segona Divisió B. “Arribo sabent que els problemas econòmics del club ens impedirán ser més ambiciosos aquesta temporada. Però vinc amb la il·lusió de treballar per a un equip jove i sòlid que no renunciarà a res aquesta temporada”, reconeix.

L’Hospitalet ha disputat diversos amistosos aquesta pre-temporada, però el seu primer compromís oficial tindrà lloc aquest dissabte al Municipal de Sant Andreu (19 hores), en la primera jornada de la Copa Catalana contra el conjunt quatribarrat.

 

Novetats

En el capítol de noves incorporacions i renovacions en el conjunt riberenc, destaquen les novetats de:

  • Alejandro Zamora, migcentre procedent del Mèrida
  • Javi Selvas del Torrevieja (suma més de 250 partits a 2ª B)
  • Higon del Torrevieja (va arribar a debutar a 1a Divisió)
  • Joan Inés procedente de la Damm de Divisió d’Honor
  • Sergio Juste procedente del Barça B
  • Salinas del Linares
  • Jordi Hostech de l’Elx

 

Per altra banda, el club ha decidit renovar el porter Victor Ibáñez i els defenses Savall i Dani Fernández.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR