El Centre d’Esports L’Hospitalet incorpora el jove jugador Luismi Ruiz

Luismi-01s_2El Centre d’Esports L’Hospitalet ha confirmat el fitxatge de Luis Miguel Ruiz Fernández (Onda, 23 de març de 1996), qui va jugar la darrera temporada al C.D. Castelló, en el seu primer any com a amateur. Un jugador polivalent per la banda dreta, que tant pot actuar d’extrem com de lateral. A més, la passada campanya va ser titular durant 30 dels 32 partits que va disputar a les files del conjunt castellonenc.

Luismi es va formar a les categories inferiors del Vil·larreal i València i arriba al C.E. L’Hospitalet amb el ferm compromís de ser una peça clau en l’estructura del tècnic Ismael Garcia. El jugador és una de les noves cares del planter, junt amb Alejandro Zamora, Javi Selvas, Higón, Joan Inés, Sergio, Salinas i Jordi Hostech; a més de les renovacions del porter Victor Ibáñez i els defenses Savall i Dani Fernández. 

L’equip s’ha entrenat aquest matí per preparar el seu primer compromís oficial d’aquesta pretemporada. Serà aquest dissabte al camp de la U.D. Sant Andreu, corresponent a la primera jornada de la Copa Catalana (19 hores).

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR