Ismael Garcia: “L’equip està motivat davant aquest primer compromís oficial de la temporada”

Entrenamiento_280716_1El tècnic del Centre d’Esports l’Hospitalet, Isamel García, afronta amb molta il·lusión el seu primer compromís oficial de la temporada, com és la primera jornada de la Copa Catalunya.

El conjunt riberenc ha preparat durant tota la setmana aquest matx, amb el ferm propòsit de superar aquesta primera eliminatòria. “La preparació de l’equip va per molt bon camí i el cos tècnic estem molt satisfets del seu rendiment. Tenim una motivació especial per ser el primer partit oficial de la temporada i també per intentar, després de diverses temporades que el club no supera la primera eliminatòria, per canviar aquesta dinàmica”, reconeix Ismael García.

El partit tindrà lloc demà dissabte, a les 19 hores, en el camp de la UE Sant Andreu, a partir de les 19 hores. Ahir, L’Hospitalet va tancar el fitxatge de Lusimi Ruiz i espera, en els propers dies, anunciar nous reforços per afrontar amb màximes garanties la temporada en el grup 3r de Segona Divisió B. “Seguim treballant per comptar amb més incorporacions, tot i que no tenim data de tancament. L’objectiu és confomar una bona plantilla i millorar-la per arribar a principis de temporada amb les millors garanties”, afegeix Ismael García.

 

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR