L’Hospi debuta aquesta tarda al Torneig dels Històrics (18 hores)

Captura de pantalla 2016-08-01 a las 11.13.14A partir de les 18 hores, es posa en marxa una nova edició del clàssic de l’estiu: Torneig dels Històrics, que reuneix els millors equips de Segona B, Tercera i Primera Catalana.

El Centre d’Esports Hospitalet participarà en aquesta nova edició, que té lloc al Municipal del Guinardó, i competirá en el Grup 1 amb la UE Sants i el FC Vilafranca. En sistema de joc és un triangular de 45 minuts de duració cada partits, on els d’Ismael García intentaaná superar aquesta primera ronda per tenir opcions a les semifinals d’aquest dissabte.

El triangular començarà a les 18 hores amb el partit Sants-Vilafranca; abans que L’Hospi s’enfronti amb el perdedor i guanyador, respectivament, del primer partit.

Per a Ismael García, aquesta és una nova oportunitat per a L’Hospi, després de caure en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. “Confiem en fer un bon paper aquesta tarda en un torneig que ens serveixi per anar acumulant minuts en aquesta pretemporada. Ens agradaria arribar a semifinals, per donar una alegria a la nostra afició”, comenta al respecte el tècnic Ismael García.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR