L’Hospitalet no acaba amb el malefici de la Copa Catalunya

AG160730001157El Centre d’Esports L’Hospitalet no va poder trencar el dissabte amb la maledicció que l’acompanya des de fa vàries temporades a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, que va tenir lloc al Narcís Sala contra la UE Sant Andreu (1-0).

Els d’Ismael García van acusar en el primer temps el gol d’Alberto Carroza superada la mitja hora de partit (minut 35), després d’un remat de cap al llançament d’un corner de Luismi. Tot i que en el segon temps, L’Hospi va anar a per totes amb el ferm objectiu d’igualar el matx, el porter Jose Segovia es va encarregar de trencar les il·lusions del conjunt riberenc, que va caure eliminat en primera ronda.

Malgrat la derrota i que no hem pogut superar el malefici, el cos tècnic està satisfet amb l’actuació de tot el grup i seguim treballant per a la posada en marxa de l’equip de cara a l’imminent inici de Lliga”, reconeix el tècnic Ismael García.

——————————————————-

LA FITXA

UE Sant Andreu: Jose Segovia; Llamas, Jordi Méndez, Juanma Miranda, Alberto Carroza, Jorge Muñoz (Juanan Gallego, min. 83), José González (Joel Armengol, min. 57), Ton Alcover, Sekou Gassamá (Mackay, min. 65), David Toro (Jalal, min. 75) i Lusimi García (Carlos García, min. 93).

CE L’Hospitalet: Victor Ibáñez; Luismi, Jordi Hostench, Javi Selvas, Guillem Savall (Tabala, min. 38), Diego Ciria, José Higón, Lozano (Sergi Mut, min. 46), Salinas, Joan Inés i Pacheco.

Gol: 1-0, Alberto Carroza (min. 35).

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Groga als locals David Toro, Jorge Muñoz, Jose Segovia, Juanma Miranda, Joel Armengol i Alberto Carroza; i als visitants José Higón i Luismi.

1.300 espectadors en el Municipal Narcís Sala de Sant Andreu.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR