L’Hospi es queda a les portes de les semifinals del Torneig dels Històrics

Captura de pantalla 2016-08-02 a las 09El Centre d’Esports L’Hospitalet va tenir una destacada actuació en la primera jornada del Torneig dels Històrics, que es disputa fins diumenge al Municipal del Guinardó, però no podrà revalidar el títol aconseguit en aquest campionat la temporada passada, tot i no perdre cap partit d’aquesta eliminatòria.

Els d’Ismael García van entrar a escena en el segon matx del triangular, contra la UE Sants que havia caigut per 2 a 0 davant el FC Vilafranca. Els riberencs van fer els deures, resolent el compromís per la mínima, amb un solitari gol de Llaneza en el minut 20.

En el decisiu matx contra el Vilafranca, l’Hospi estava obligat a guanyar si volia accedir a semifinals del torneig, però en 8 minuts, els del Penedès van posar el 0-2 en el marcador. No obstant això, els d’Ismael García van lluitar fins al final i amb dos dianes de Teo Tirado van posar la igualada, tot i que insuficient per superar aquesta primera jornada de competició en el Torneig dels Històrics.

Ismael García, en declaracions a ‘El blog de l’Hospi’ va comentar que “Vilafranca es un bon rival que la temporada passada estava disputant ‘play-off’ a Segona B. Té una plantilla ja tancada, mentre que nosaltres encara estem en procés de construir-la. La reacció dels jugadors ha estat espectacular i marxo amb molt bones sensacions malgrat que pel ‘gol average’ no hem pogut passar l’eliminatòria, però ens queda el bon sabor d’haver jugat sense perdre cap partit”.

———————————————————————————————————————————————————————————————-

LA FITXA
CE L’Hospitalet 1 – UE Sants 0
UE Sants: Yamandu (Biel, min. 5), Picolo, Aleix, Arnau, Guillem, Brandy, David Cura, Mulero, Andreu, Geri i Beja (Marc, min. 30).

CE L’Hospitalet: Oliveros, Ciria (Teo Tirado, min. 11), Saúl, Castell, Lucas, Zamora, Sergi Mut, Jandro, Garre, Bueno i Llaneza.

Gol: 0-1 Llaneza (20′).

Àrbitre: Carrasco Vacas

———————————————————————————————————————————————————————————————-

CE L’Hospitalet 2 – FC Vilafranca 2
CE L’Hospitalet: Oliveros, Teo, Saúl, Castell, Lucas (Juste, min. 17), Zamora, Sergi Mut, Jandro, Llaneza (Pacheco, min. 17), Bueno (Lozano, min. 17) i Tabala.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Arnau, Èric Via, Fonta, Castillo, Medina (Bernat, min. 24), Óscar, Oribe, Josu (Guzmán, min. 24), Josep Díez i Santi Triguero.

Gols: 0-1 Santi Triguero (5′); 0-2 Oribe (8′); 1-2 Teo Tirado (22′); 2-2 Teo Tirado (34′).

Àrbitre: Martín Varas

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR