Benjamin i Rubio ja són de L’Hospitalet

Captura de pantalla 2016-08-03 a las 11.57.27El Centre d’Esports L’Hospitalet ha confirmat el fitxatge de dos nous valors per a la propera temporada a Segona Divisió B. Es tracta de Benjamin de Ghana i de Rubio d’Elx, que han estat treballant amb el grup, abans de confirmar el seu fitxatge pel club riberenc.

Rubén López Huesca ‘Rubio’ (Elx, 24/06/201995) és un davanter nat que, malgrat la seva joventut, ja que només compta amb 21 anys, arriba a L’Hospi disposat a triomfar en la categoria. Aquesta és la seva primera vegada fora d’Elx, club en el qual s’ha format com a jugador des de les categories inferiors, arribant a debutar a Segona Divisió B durant la temporada 2014/2015.

Per la seva banda, Benjamin Akoto Asamoah és un centrecampista nascut a Accra (Ghana) el 4 de gener de 1994, sent un dels joves valors del nostre país, després de formar part de la pedrera de l’At. Madrid B. El jugador africà, gran coneixedor d’aquesta categoria, també va tenir l’oportunitat de disputar la Copa Libertadores en el 2014.

Amb aquestes dues noves incorporacions, L’Hospitalet va agafant forma davant l’imminent inici de Lliga, previst per al proper 21 d’agost, tot i que la plantilla encara no està tancada i es preveuen noves incorporacions en els propers dies.

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR