Teo Tirado: d’Islàndia a L’Hospitalet

Teo_Tirado_2El Centre d’Esports L’Hospitalet comptarà amb Teo Tirado per a aquesta temporada en el grup 3r de Segona Divisió B. El davanter d’origen madrileny ja va demostrar les seves qualitats amb la pilota en la primera jornada del tradicional Torneig dels Històrics, en apuntar-se dos gols. Teo se suma a la llista de novetats en l’equip, al costat de Rubio i Benjamín, que van segellar el seu compromís amb el club del Baix Llobregat ahir dimecres.

Tirado va néixer el 16 de juliol de 1985 a Madrid i després de forjar-se en el San Agustín de Guadalix i en el San Sebastián de los Reyes, va donar el salt en categoria juvenil al Vil·la-real. Aquest extrem dret que també pot actuar per l’esquerra i de mitja punta, ha recalat en clubs com el Valladolid, Real Oviedo, Amorebieta, Cacereño, Orihuela, FC Cartagena, Águilas, Ponferradina i Arroyo. Jugador amb gran experiència a Segona Divisió B, quest any ha militat a l’UMF Selfoss d’Islàndia, abans de confirmar el seu fitxatge per L’Hospitalet.

Propers amistosos

El CE Hospitalet té previst disputar tres amistosos abans de l’inici de Lliga. D’aquesta manera, el dissabte 6 d’agost rebrà el EC Granollers de Tercera Divisió (20 hores); mentre que el dimecres 10 d’agost farà el mateix davant el Terrassa FC (20:30 hores) i el diumenge 14 d’agost contra el CF Peralada (19:30 hores). Tots els partits tindran lloc a l’Estadi.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR