L’Hospi convenç contra el Granollers (2-0)

Granollers1El Centre d’Esports L’Hospitalet va superar dissabte l’EC Granollers en l’amistós disputat a la Feixa Llarga (2-0). Els d’Ismael Garcia van mostrar una bona imatge davant la seva afició, sobretot en el primer temps, i en només 23 minuts ja havien posat el 2-0 en el marcador amb gols de Rubio i Salinas.

A la represa, el Granollers va intentar escurçar posicions però no va trobar forat, mentre el tècnic local aprofitava per moure la banqueta. Aquesta setmana, el conjunt riberenc disputarà els dos últims amistosos de pretemporada, aquest dimecres a les 20:30 hores a l’Estadi contra el Terrassa i diumenge, a les 19:30 hores, davant el Peralada.

 

LA FITXA

CE L’Hospitalet: Víctor (Oliveros, min. 46′), Dani Fernández (Joan Inés, min. 46′), Hostench (Lucas, min. 79′), Juste (Hendrio, min. 46′), Selvas (Castell, min. 70′), Zamora, Benjamin (Pacheco, min. 65′), Higón (Rubén, min. 83′), Teo Tirado, Rubio (Robson, min. 70′) i Salinas (Abu, min. 65′).

EC Granollers: Iván Fuentes, Mur, Fran Fuentes, Roger, Javi González, Burgos, Corzo, Ricard, Carlos Cano, Joshua i Roland. També han jugat: Álex Español, Álex Gil, Èric Martínez, Héctor Miguel, Álex Muñoz, Joel, Ramon i Marc Vélez.

Gols: 1-0 Rubio (14′) i 2-0 Salinas (23′).

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio

 

Foto: El blog de L’Hospi

 

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR