L’Hospitalet incorpora a l’alacantí Adrián ‘Tabala’

Adrián TabalaEl Centre d’Esports Hospitalet ha confirmat el fitxatge d’Adrián García García, més conegut com ‘Tabala’, per la propera temporada a Segona Divisió B. El jove davanter centre alacantí de 23 anys (10/02/1993) procedeix del Jove Español de Tercera Divisió i, després de vàries setmanes a prova en l’equip, finalment ha convençut el cos tècnic encapçalat per Ismael García.

Format a les categories inferiors de l’Alacant i Hèrcules, després del seu pas per l’Universitat d’Alacant, va tornar al club herculià, on va arribar a debutar a Segona Divisió B en la temporada 2014/2015. Els seus últims anys ha estat al Huércal Overa i al Jove Español, abans de confirmar la seva incursió en el conjunt riberenc. 

Tabala estarà en l’amistós d’aquest dimecres a la Feixa Llarga davant el Terrassa FC de Tercera Divisió (20:30 hores).

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR