Nous abonaments de temporada del CE L’Hospitalet

CARNET-CARA-A-SocioEl Centre d’Esports L’Hospitalet ha engegat la campanya de captació de socis, per apropar el club a tots els ciutadans aquesta temporada 2016-2017. L’objectiu és que tinguin l’oportunitat de gaudir dels partits que s’oferiran en el Grup 3r de Segona Divisió B.  

La directiva del club riberenc ha decidit incloure nous abonaments de temporada, per a què qualsevol pugui vibrar amb l’equip. D’aquesta manera, per només 50 euros, es pot adquirir a les oficines del club el carnet de soci-abonat que dóna dret a seguir tots els partits de Lliga que es disputin en el Municipal de L’Hospitalet.

I per a què els més petits puguin començar a sentir els colors de L’Hospi, també es pot sol·licitar el carnet aleví-infantil, sense cost, per a joves de fins a 14 anys que, això sí, hauran de mostrar el carnet en els accessos a l’Estadi. Finalment, una de les novetats de la present temporada és l’abonament baby per a joves socis de 0 a 3 anys.

Recordem que la competició arrencarà el cap de setmana del 20 i 21 d’agost, on el CE L’Hospitalet debutarà com a visitant en el camp de l’Eldense. El primer compromís a casa pels de l’Ismael García tindrà lloc el 28 d’agost contra el CF Badalona.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR