Lucas Porcar, últim fitxatge de l’Hospitalet que viatja a Elda

LUIS PORCAREl CE Hospitalet debuta aquest dissabte en el Municipal Pepico Amat contra el CD Eldense (20:45 hores). El tècnic Ismael García es mostra il·lusionat davant aquest primer compromís de la temporada en el grup III de Segona Divisió B, per intentar trencar amb el malefici que acompanya a l’equip en les dareres estrenes en lliga.

A més, el tècnic de l’Hospi disposarà per a aquest primer desplaçament amb la nova incorporació al grup, Lucas Porcar, un mig centre que procedeix de l’Espanyol B. El jove futbolista de 26 anys d’edat, ha militat en el Vila-real B, Xerez, Zaragoza, KAS Eupen (Bèlgica) i CE Sabadell, abans de tornar a l’Espanyol B.

«L’equip té moltes ganes de demostrar la seva vàlua en aquest primer partit de Lliga. No serà fàcil, ja que juguem com a visitant i l’Eldense és un gran rival que no voldrà deixar escapar l’oportunitat de sumar els tres primers punts davant la seva afició», reconeix el tècnic Ismael García.

L’Hospitalet ha quallat una bona pretemporada, sobretot, en les darreres setmanes i ha treballat intensament per arribar en bones condicions a aquest primer compromís oficial. «El nostre punt fort és que hem aconseguit ser un grup, una família, i això és el que ens donarà resultats, per complir amb el nostre objectiu a final de temporada que no és altre que la permanència i fer que la nostra afició se senti orgullosa de l’equip», sentencia l’entrenador de l’Hospitalet.

Llista de convocats per al CD Eldense – CE Hospitalet:

David

Victor

Selvas

Luis Porcar

Luismi

Rubio

Zamora

Salinas

Juste

Dani Fernández

Jordi

Benjamín

Teo

Higón

Savall

Tabala

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR