L’Hospi és una pinya… dins i fora del camp

WhatsApp Image 2016-08-23 at 14.47.08Aquest migdia, cos tècnic i jugadors del primer equip del CE L’Hospitalet han compartit i celebrat el primer triomf de Lliga amb una ‘trobada’ post entrenament, al costat del Municipal de la Feixa Llarga, demostrant que, tot i que la majoria són nouvinguts al club… en poques setmanes s’han convertit en una gran familia, tant dins com fora del vestidor.

Aquesta bona entesa va permetre dissabte que L’Hospi aconseguís la victòria ‘in extremis’ al camp de l’Eldense (1-2) en la primera jornada del grup 3r de Segona B. Però està clar que el dia gran serà aquest diumenge, on intentaran oferir a la seva afició un bon resultat en l’estrena de la temporada a casa amb un clàssic contra el Badalona CF (20 hores).

Unió, compromís i familia són les paraules clau que acompanyaran a l’equip que dirigeix Ismael García aquesta temporada.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR