Coch i Guzmán, dos ex a les files del Badalona

Captura de pantalla 2016-08-26 a las 10.05.43Aquest diumenge tornaran a l’Estadi Municipal Aleix Coch i Iván Guzmán, però en qualitat de rivals. Els dos jugadors han fitxat pel CF Badalona i segur que viuran un partit molt especial.

El CE L’Hospitalet debuta a casa aquesta temporada i arriba il·lusionat, després de començar el campionat amb victòria al camp de l’Eldense (1-2). Será, de ben segur, l’estrena de l’equip a casa i els aficionats riberencs han depositat moltes esperances en un partit que és tot un clàssic a Segona Divisió B.

L’any passat, l’Hospi va sortir victoriós en els dos compromisos de Lliga. A l’anada, es va imposar per 1 a 0 a casa; mentre que a la tornada també va superar per la mínima el Badalona (1-2).

Malgrat que aquesta temporada l’objectiu de l’equip no és molt ambiciós, ja que compta amb un dels pressupostos més ajustats de la categoria, no vol deixar escapar l’oportunitat d’alegrar a l’aficionat riberenc.

Diumenge, a partir de les 20 hores, tindran l’oportunitat de demostrar-ho!

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR