Ismael García: “Guanyar a casa ha de ser la nostra prioritat”

CE_HospitaletL’afició del CE L’Hospitalet ha viscut de forma plàcida la setmana, després de la victòria aconseguida a Elda en l’inici de lliga de fa just una setmana (1-2). Els d’Ismael García van trencar amb el malefici de les primeres jornades i es van emportar tres punts que els permeten ocupar zona de ‘play-off’. No obstant això, el tècnic de l’Hospi és realista de la situació de l’equip aquest any, tot i que guanyar a casa ha de ser una prioritat. Aquest diumenge, l’Estadi Municipal rep el CF Badalona a partir de les 20 hores

L’afició ha d’estar molt tranquil·la i convençuda que l’equip ho donarà tot sobre el terreny de joc. El nostre objectiu ha de ser sumar el màxim de punts, sobretot, en els partits a casa”, reconeix García, qui ha tingut l’oportunitat en les darreres setmanes ‘d’espiar’ al rival.

He vist al Badalona en diverses ocasions aquesta pretemporada i són un bloc fet, amb el mateix entrenador i mantenint pràcticament tota el planter. Sens dubte, són un dels candidats a ser equipo revelació del campionat i fins i tot no descarto que puguin lluitar pel play-off a final de temporada. No obstant això, els farem un partit complicat i més en el nostre feu”, afegeix el tècnic de l’Hospi, qui no sent pressió pel fet que el partit de diumenge sigui l’estrena de la temporada a casa. 

Després de la victòria a Elda, estaria molt bé sumar la segona consecutiva, però a casa nostra. No obstant això, no hi ha cap responsabilitat ni pressió afegida per ser el debut a casa. Hi ha una motivació extra per il·lusionar a l’afició”, sentència Ismael García.

 

Pep Vidal, gairebé fet

En els últims dies, ha sonat el nom de Pep Vidal, un jovent baluard del RCD Mallorca, per completar la plantilla del CE l’Hospitalet. El jove central de només 19 anys, que arribaria en qualitat de cedit, ha militat en la Divisió d’Honor Juvenil, tot i que ja ha tingut l’oportunitat de debutar en el filial balear de Tercera Divisió. 

Tot apunta a què aquesta operació podria fer-se oficial a principis de la setmana vinent, quan el jugador es vinculi oficialment amb el club.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR