L’Hospi segueix sumant

Foto Hospi BadalonaEl Centre d’Esports L’Hospitalet segueix sumant punts a la classificació del grup tercer de Segona Divisió B després d’empatar davant el Badalona (0-0) en un partit ensopit on cap dels dos equips ha aconseguit dominar el partit.

Toni Lao i Sandro han avisat a la primera part els homes d’Ismael García mentre que Rubio i Zamora després de picar una falta han estat les ocasions més clares per inaugurar el marcador.

A la represa l’Hospi ha aconseguit portar una mica més la iniciativa i es demostrava amb una rematada de Porcar des de vint metres que ha aconseguit treure sense problemas Morales. La més clara del partit la ha tingut Salinas després d’una jugada per l’esquerra i la seva rematada acabava al travesser. Finalment l’empat serveix l’Hospi per sumar quatre dels sis punts possibles.

 

FITXA TECNICA

CE L’Hospitalet: Víctor; Dani Fernández, Hosteinch, Selvas, Juste; Zamora, Porcar (Higón, 63′), Benjamín; Salinas (Tabala, 85′), Teo (Luismi, 73′), Rubio.

CF Badalona: Morales; Adrià Parera (Robusté, 60′), Fran Grima, Aleix Coch, Musa; Sergio Maestre, Iván Guzmán, Toni Lao; Serramitja, Sandro (Oliva, 53′), Nils (Iván Agudo, 75′).

Árbitre: Sergio Escriche Guzmán. Ha amonestat els visitants Aleix Coch i Sergio Maestre.

 

 

Text i foto: Roger Capdevila

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR