Pep Vidal arriba demà dimecres a Hospitalet

Pep_VidalEl Centre d’Esports L’Hospitalet rebrà demà al nou reforç de la plantilla: Pep Vidal. El jove central arriba en qualitat de cedit del RCD Mallorca i enceta amb molta il·lusió aquesta nova etapa professional, fora de les Illes. De fet, és la seva primera experiència en un club de Segona Divisió B.

El jove central de només 19 anys ha militat en la Divisió d’Honor Juvenil, tot i que ja ha tingut l’oportunitat de debutar en el filial balear de Tercera Divisió. Demà dimecres s’incorpora a l’entrenament d’un equip que viu un inici de Lliga dolç amb una victòria i un empat contra l’Eldense (1-2) i Badalona (0-0, respectivament. Aquesta jove promesa de l’Hospi arriba amb el ferm objectiu d’adquirir experiència en aquesta categoria. 

Partit ajornat contra el Lleida

Per altra banda, us recordem que el CE L’Hospitalet gaudirà de jornada de descans, després que el Lleida Esportiu sol·licités l’ajornament del partit per al 28 de setembre. Malgrat tot, l’equip no atura la seva dinàmica esportiva i entrenarà de dimecres a dissabte a l’Estadi: 

PLA D’ENTRENAMENT SETMANAL

  • Dimecres 31 d’agost

09.00 hores. Entrenament (Estadi)

 

  • Dijous 1 de setembre

09.00 hores. Entrenament (Estadi)

 

  • Divendres 2 de setembre

18.30 hores. Entrenament (Estadi)

 

  • Dissabte 3 de setembre

09.00 hores. Entrenament (Estadi)

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR