L’Hospitalet dóna per tancada la plantilla amb tres darrers reforços

Nous fitxatges Hospitalet (Foto Montse Maneja)El Centre d’Esports L’Hospitalet ha tancat aquest matí tres nous fitxatges. D’aquesta manera, a més del nouvingut Pep Vidal, procedent del RCD Mallorca, s’han exercitat amb la resta del grup Walter Fernández, Carlos López i Abu. 

Walter Fernández ha signat avui mateix contracte amb l’Hospi. Als seus 26 anys d’edat, aquest davanter ha triomfat a la 1a Divisió grega amb el Panathrakikos, tot i que es va formar a les categories inferiors del RCD Espanyol, abans de passar per l’Sporting Mahonès, Antequera CF i Nàstic, abans d’iniciar la seva particular aventura per diferents clubs d’Europa.

També ha tingut el seu primer dia de curs a Carlos López, qui arriba procedent del CD Castelló. Tot i que només té 21 anys, aquest migcampista va rebre l’alternativa de la mà de Kiko Ramírez i, fins i tot, va disputar la promoció d’ascens a Segona B, tot i que amb l’Hospi podrà, per fi, debutar a la categoria de bronze del futbol Estatal.

Finalment, l’equip ha decidit comptar amb Aboubacar Simpara, més conegut com a Abu, després de fer tota la temporada amb l’Hospi. Com en el cas de Pep Vidal, el jove jugador nascut a Mali arriba en qualitat de cedit, però en aquesta ocasió de l’At. Madrid. Arriba per reforçar la zona medul·lar i confia en fer una gran temporada amb el conjunt riberenc.

Amb aquests nous reforços, Ismael García dóna per tancada la plantilla, completant les 22 fitxes. El tècnic gallec tindrà l’oportunitat de treballar amb tot el grup al complet en aquestes dues setmanes, ja que recordem que gaudirà de jornada de descans, per l’aplaçament de l’enfrontament que havia de disputar al camp del Lleida Esportiu i que tindrà lloc a la Terra Ferma el proper 28 de setembre.

 

Foto: Montse Maneja

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR