L’Hospitalet busca aquest diumenge la primera victòria a casa

entrenamiento_280716_1El CE L’Hospitalet ha aprofitat la jornada de descans, després de l’ajornament de matx contra el Lleida Esportiu per al proper 28 de setembre (20:30 hores), per assentar el planter, després de les últimes incorporacions abans del tancament del mercat de fitxatges.

El tècnic Ismael García confia aquest diumenge en què l’equip torna al treball i a casa, a sumar el primer triomf de la temporada a l’Estadi Municipal. Ara per ara, l’Hospi ha tingut un bon inici de Lliga i, malgrat comptar amb una jornada menys, suma un triomf i un empat (assolit fa dues setmanes a casa davant el CF Badalona).

«Aquests dies en què no hem tingut partit, hem pogut treballar amb tot el grup, i provar noves estratègies per integrar i conjuntar tot el grup. L’equip va de menys a més i confiem a treure alguna cosa positiva aquest diumenge», reconeix el tècnic gallec.

El CE L’Hospitalet rebrà a les 19 hores a l’Estadi Municipal l’Atlètic Llevant, equip amb el qual ha tingut l’oportunitat de competir en reiterades ocasions a Segona Divisió B, tot i que actualment no travessa per un bon moment amb dues derrotes en dues jornades que l’han portat a ocupar la zona de descens del grup 3r.

No obstant això, García no vol fiar-se del seu rival tot i que «l’equip està en disposició de sumar el primer triomf a casa, malgrat que no ho tindrem fàcil, perquè el Llevant arribarà amb el ferm propòsit de trencar la seva dinàmica negativa, però amb el suport de la nostra afició ho aconseguirem segur».

Tot i que la llista de convocats s’oferirà demà dissabte, els qui segur no estaran a la banqueta són els lesionats Joan Inés i Pep Vidal.

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR