L’Hospi suma la primera victòria a casa contra l’Atlètic Llevant (1-0)

lev1El CE L’Hospitalet segueix somiant i ahir diumenge a l’Estadi Municipal va obtenir la primera victòria de la temporada a casa. D’aquesta manera, els d’Ismael García es mantenen invictes en aquest inici de Lliga, després de tres jornades.

No obstant això, els riberencs no van començar el matx massa inspirats i, malgrat que van deixar terreny a l’Atlètic Llevant, aquest per sort no va estar massa afortunat de cara a porteria. L’Hospi, en canvi, va anar de menys a més i en la recta final de la primera part va donar bona mostra, deixant la responsabilitat en Benja qui va fer aixecar del seu seient a l’aficionat riberenc en més d’una ocasió, però el marcador no es va moure.

A la represa, es va veure la millor imatge de l’Hospi, que va atacar amb decisió la porteria defensada per Koke, sent Salinas, després d’una bona rematada de Jordi Hostench, qui va perforar la porteria en el minut 58 (1-0), resultat que al final seria definitiu.

La nota negativa de la jornada la va posar Luismi, qui es va lesionar a la segona part. Dimecres se li practicaran proves mèdiques per a conèixer l’abast real de la seva lesió.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Víctor, Luismi (Dani Fernández, min. 62), Hostench, Selvas, Juste, Zamora, Benji, Teo Tirado (Walter, min. 58), Higón, Rubio (Lucas Porcar, min. 85) i Salinas.

ATLÉTICO LEVANTE: Koke, Shaq, Gabri Izquier, Kaiser, Javi Ramírez, Ribelles, Fran Manzanara, Manu Viana (Traver, min. 62), Son (Joel, min. 75), Arturo (Allyson, min. 75) i Juan Delgado.

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Aragó). Ha amonestat els locals Salinas, Benji i Lucas Porcar i el visitant Javi Ramírez.

Gol: 1-0, min. 58: Salinas

Foto: El Blog de l’Hospi

Attachment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR